Raw konfekt. Aprikos mandelmarcipan med vanilje cacaosmørchokolade



Raw marcipan

Sæt 250 g mandler i blød i koldt vand dagen før

Smut mandlerne og lad dem tørre et par timer ved stue temperatur eller i ovn i 20 min ved 150 grader

Blend mandlerne til mel

Tilsæt 125 g hakkede aprikoser

Tilsæt 1 tsk  opløst i 1 tsk koldt vand

Bland det hele og tril massen til en rulle i bagepapir og læg det på køl en time




Vanilje cacaosmørchokolade

Lun 175 g cacaosmør på brændeovnen, hvis du har en brændeovn ellers lav et vandbad

Tilsæt 75 g raw cacao og 1 tsk vaniljepulver

Bland det godt.

Dyb en kugle marcipan i den flydende chokolade med et par gafler.

Opbevares fint en uge ved stue temperatur.

Opbevares fint 2 uger på køl




Aprikosmarcipan og cacaosmørchokolade med gojibær på naturpapir

Lav små stykker ren chokolade, hvis der er der mere chokolade tilbage

Kan også smørres flat ud på bagepapir til det størkner eller blandes med en tørret frugt