Raw marcipan
Sæt 250 g mandler i blød i koldt vand dagen før
Smut mandlerne og lad dem tørre et par timer ved stue temperatur eller i ovn i 20 min ved 150 grader
Blend mandlerne til mel
Tilsæt 125 g hakkede aprikoser
Tilsæt 1 tsk opløst i 1 tsk koldt vand
Bland det hele og tril massen til en rulle i bagepapir og læg det på køl en time
Vanilje cacaosmørchokolade
Lun 175 g cacaosmør på brændeovnen, hvis du har en brændeovn ellers lav et vandbad
Tilsæt 75 g raw cacao og 1 tsk vaniljepulver
Bland det godt.
Dyb en kugle marcipan i den flydende chokolade med et par gafler.
Opbevares fint en uge ved stue temperatur.
Opbevares fint 2 uger på køl
Aprikosmarcipan og cacaosmørchokolade med gojibær på naturpapir
Lav små stykker ren chokolade, hvis der er der mere chokolade tilbage
Kan også smørres flat ud på bagepapir til det størkner eller blandes med en tørret frugt